Nieuws

Vakantie! Tot maandag 31 augustus

18 juli 2020 - 

Afscheid meester Wilco

18 juli 2020 - Ook meester Wilco neemt afscheid...

De kinderen hebben een bordspel gemaakt, startpunt de #DelftseDaltonschool met als eindpunt

obs De Bonte Tol!
Hij krijgt ook een eenmalige editie van de “meester Wilco-slinger” mee naar huis! ????????❤️
 
NIEUW: Bam! peuterschool op de Delftse Daltonschool!

NIEUW: Bam! peuterschool op de Delftse Daltonschool!

23 februari 2020 - Een leuke, nieuwe stap voor Kinderopvang Bam! In september 2020 starten wij, bij genoeg animo, een peuterschool in een gezellige ruimte van de Delftse Daltonschool. 

Peuters (2 - 4 jaar) zijn dagelijks bij ons welkom van 08.45 uur tot 13.30 uur (woensdag tot 12.00 uur). Spelenderwijs bereiden wij ze voor op de basisschool.

De inschrijvingen zijn nu geopend!

 

Meer informatie:https://www.kinderopvangbam.nl/peuterschool/

Nieuwsflitsen

29 september 2019 - 

Iedere twee weken wordt er op de Delftse Daltonschool een Nieuwsflits uitgegeven. In deze Nieuwsflits wordt u op de hoogte gebracht van de meest recente gebeurtenissen, uitstapjes en activiteiten van leerlingen, ontwikkelingen met betrekking tot de school en nog veel meer.

 

Let op: De Nieuwsflits wordt alleen digitaal aan alle ouders verzonden. 

Lees meer ›

Kettingreactie

26 september 2019 - Fantastisch! Een kettingreactie gemaakt door 113 Delftse Daltonkinderen en enthousiaste Delftse Daltonouders! Het was vanmiddag best nog even spannend... Zou het wel lukken?! Natuurlijk! Zie hier onze kettingreactie, hij liep vanaf de kleuters, via groep 3-4, naar 5-6, met een knallend einde in groep 7-8! ❤️
Lees meer ›

Inschrijven 2019-2020

02 september 2019 - Als u een keuze wilt maken voor een fijne school voor uw kind, is het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van het onderwijs dat aangeboden wordt. De meeste ouders gaan ook met elkaar in gesprek over de schoolkeuze voor hun kind. Ervaringen uitwisselen helpt goed! Bent u nieuwsgierig naar, hoe ouders over onze school denken?  Klik dan hier, om de verhalen te lezen.

Het echte beeld van de school ontstaat als u een bezoek brengt en de sfeer kunt proeven tijdens een gewone dag. U bent welkom op één van onze open dagen.