Groep 1-2

Welkom op de groepspagina van groep 1-2!
De leerkracht van groep 1/2 ben ik: juf Els.

Ik ben te bereiken via de mail en via de schooltelefoon 015 256 19 28.

Regelmatig plaats ik nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's.

De kleuters van groep 1-2B*

Ranu, Azouz, Ranya, Kylian, Max, Youssra, Sepp, Janissa, Shemaul, Zain, Menzo, Ensa, Emily, Ryan, Manisa, Irene, Nova, Esma, Leeyah, Vito, Masha, Yigit.

Binnenkort komen Sam, Beer en Benjamin.

BERICHTEN

26 aug 2020 - Een nieuw schooljaar : HET KLEURENMONSTER GAAT NAAR SCHOOL
Preview foto

Het Kleurenmonster is een beetje zenuwachtig.

Hij gaat vandaag voor het eerst naar school.

De start van het schooljaar is voor sommige kinderen spannend. Nieuwe kinderen in de groep komen voor het eerst naar school en anderen zien na lange tijd hun klasgenoten weer. Hoe zou dit zijn?

In het boek 'Het kleurenmonster gaat naar school' van Anna Llenas, ervaren de kinderen dat gevoelens er mogen zijn. Ze leren emoties herkennen en benoemen, en begrip opbrengen voor elkaar.

In de eerste weken staat het kennismaken met elkaar, en het schoolgebouw, de regels, de afspraken centraal. Samen met het kleurenmonster maken we er een fantastisch schooljaar van!