Groep 7-8

Welkom op de groepspagina van groep 7-8!
De leerkrachten van groep 7-8 zijn juf Esther (ma, di, do vrij) en juf Ingeborg (wo).

Zij zijn te bereiken via de mail en daarnaast via de schooltelefoon 015 256 19 28.

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen.

BERICHTEN

13 sep 2019 - Eerste weken in groep 7/8
Preview foto De eerste twee weken van het schooljaar zitten er weer op. In groep 7/8 zijn we druk in de weer. Niet alleen met rekenen, spelling en taal, maar ook met elkaar beter leren kennen. We hebben het kernkwaliteitenspel gespeeld en elkaar iets persoonlijks over onszelf verteld. Ook hebben we duidelijke afsrpaken met elkaar gemaakt over hoe wij in de groep met elkaar om willen gaan. Deze afspraken hebben we opgeschreven en ondertekend. Het is gezellig in de klas!

19 dec 2018 - Bezoek VO
Preview foto Vandaag ging groep 8 op bezoek bij SC Delfland. Wij moesten een order verwerken en inpakken.

08 nov 2018 - rots en water training

Vandaag heeft groep 7/8 de rots en watertraining afgesloten. Tien weken lang kwam meester Kees naar school om ons te leren 'stevig te staan', 'stop te zeggen als we iets niet leuk vinden' en 'leren beter focus te leggen op wat we aan het doen zijn'. Alle leerlingen hebben zichzelf verbeterd. Sommigen zelfs meer dan ze zelf vooraf gedacht hadden. Ook in de klas merken we dit. Deze laatste les hebben alle leerlingen een doel voor zichzelf opgeschreven voor de komende jaren. het plankje met dit doel erop hebben ze vervolgens doorgeslagen met hun vuist, om aan zelfzelf te bewijzen dat ze het doel kunnen en dus gaan halen. Ook kreeg iedereen een certificaat. We zijn erg trots op onszelf en op elkaar!