Welkom bij de Delftse Daltonschool

De school voor uitstekend daltononderwijs in Delft! Op deze website vindt u allerlei praktische informatie over onze school. Ook kunt u op onze site lezen wat Daltononderwijs is en hoe wij dit vormgeven.
De Delftse Daltonschool is een dynamische en uitdagende school voor alle kinderen, ouders en leerkrachten, gelegen in een rustige en groene omgeving. De wereld in het klein.

We hopen dat u onze website met plezier zult bekijken.

Heeft u vragen of wensen naar aanleiding van de informatie of suggesties voor verbetering, dan horen we dat graag van u. U kunt hiervoor contact opnemen met directeur Wilco van der Maas.

Inschrijven 2019/2019
08 jul 2018 - Als u een keuze wilt maken voor een fijne school voor uw kind, is het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van het onderwijs dat aangeboden wordt. De meeste ouders gaan ook met elkaar in gesprek over de schoolkeuze voor hun kind. Ervaringen uitwisselen helpt goed! Bent u nieuwsgierig naar, hoe ouders over onze school denken?  Klik dan hier, om de verhalen te lezen.

Het echte beeld van de school ontstaat als u een bezoek brengt en de sfeer kunt proeven tijdens een gewone dag. U bent welkom op één van onze open dagen.

Preview foto
Nieuwe kleutergroep
14 mei 2018 - Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat wij, vanwege de groei van onze school, per 5 februari 2018 een nieuwe kleutergroep zijn gestart. We gaan vanaf die datum met twee kleinere kleutergroepen verder. Juf Hanneke en juf Els zijn de leerkrachten van groep 1-2b.
Lees meer ›