Locatie: Contact

Kennismaken

Aanmelding

Ouders zijn altijd welkom voor een informatiegesprek met de locatiedirecteur van de school. Het is voor ons vanzelfsprekend dat een ouder de school niet alleen van buiten, maar vooral ook van binnen wil bekijken. Het is belangrijk te weten dat de school een goed onderwijsklimaat biedt, waarin het kind acht jaar lang zal verblijven.

Als u van mening bent dat de Delftse Daltonschool goede voorwaarden schept voor uw kind om zich te kunnen ontwikkelen en te ontplooien, kunt u een afspraak maken met de locatiedirecteur om uw kind in te schrijven. Ook worden er open dagen gehouden op school. Op deze ochtend kunt u op school zonder afspraak binnenlopen. De leerlingen verzorgen een rondleiding en u kunt met de locatiedirecteur spreken.

De open dagen dit jaar zijn op :

Vrijdag 6 oktober 2017

Vrijdag 17 november 2017