Groep 5-6

Welkom op de groepspagina van groep 5-6!
De leerkrachten van groep 5-6 zijn juf Monique (ma) en meester Rik (di, woe, do, vrij).

Zij zijn te bereiken via de mail. Meester Rik mail en juf Monique mail.

Daarnaast via de schooltelefoon 015 256 19 28.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. 

BERICHTEN

14 dec 2021 - Minitramp springen
Preview foto Wendsprongen, streksprongen, spreidsprongen, skatesprongen; de kinderen vlogen door de lucht!

03 dec 2021 - Sinterklaas
Preview foto Dobbelen, zingen voor Sinterklaas, een sintquiz spelen, kruidnootjes eten, sinterklaasliedjes spelen met de boomwhackers; het was een drukke en gezellige sinterklaasochtend. 

01 dec 2021 - pietengym
Preview foto Klimmen, over het dak lopen, cadeautjes in de schoorsteen gooien en de zak sjouwen. Het was een gezelligheid in de gymzaal. 

24 nov 2021 - Tutorlezen
De leerlingen uit groep 5-6 helpen de kinderen uit groep 4 bij het lezen. Zij lezen mee, verbeteren en vullen aan waar nodig... en geven complimenten! 

22 nov 2021 - Voorlezen
Preview foto De kinderen van groep 5-6 lazen sinterklaasverhalen voor aan de kinderen van groep 1-2.

08 nov 2021 - muziekles
Preview foto Noemi speelt een improvisatie op de djembe. 

25 okt 2021 - voorlezen
Preview foto Vandaag lazen de kinderen van groep 5-6 voor aan een maatje uit groep 1-2.  

09 okt 2021 - leesrestaurant groep 3 t/m 8
Preview foto In het leesrestaurant werden heerlijke gerechten geserveerd. De kinderen hadden op het menu staan: stripboek, krant, informatieboek, tijdschrift, moppenboek, enz. Ze hebben gesmuld. 

03 okt 2021 - verkeersles op het plein
Preview foto Vrijdag was de eerste verkeersles op het plein. De kinderen oefenden het achterom kijken en afslaan, het fietsen op een schuin wegdek, salom fietsen en fietsen met 1 hand aan het stuur. Het was een leerzame les. 

29 sep 2021 - gymles
Preview foto Vandaag gingen we hard gooien met ballen en pittenzakken tegen pilonnen, dobbelstenen, lintjes, enz. Ook mikten we in korven en pilonnen. 

16 sep 2021 - Gymles
Preview foto Deze week hebben we bij de gymlessen gezwaaid met de touwen en we hebben ook in de touwen geklommen. Verder hebben we gestuit met basketballen; we hebben touwtje gesprongen; we hebben minitramp gesprongen en stuitbal gespeeld. Wat een actief weekje nu al!

30 aug 2021 - We zijn weer begonnen!
Preview foto De eerste dag zit er weer op. We zijn naar de Vindplaats geweest en we hebben gelezen; we hebben muziekles gehad en we hebben bingo gespeeld. Het was een gezellige eerste dag. 

27 aug 2021 - We hebben een leeshoek!
Preview foto Het nieuwe schooljaar gaat bijna starten. We hebben een gezellig leeshoekje gemaakt. Alleen de kussens moeten nog in de leeshoek en dan is het wel een heerlijk plekje om met een boek weg te kruipen.